Director de Investigación y Doctorado
Títulos o grados académicos
• Ph.D. en Ciencias de Alimentos, Food Science, Universidad de Nottingham, Reino Unido.
• Post Doctorado (Medici Business Science Fellowship), Universidad de Nottingham, Reino Unido.
• Máster en Ciencias, Food Production Management, Universidad de Nottingham, Reino Unido.
• Ingeniero en Alimentos, Universidad de Chile.
• Licenciado en Ciencias, Universidad de Santiago de Chile.
Palabras clave
Carreras Asociadas
Asignaturas que imparte
Categoría Académica
h-index
A Psychrophilic GelMA
A structural study of the self-association of different starches in presence of bacterial cellulose fibrils
Production of antihypertensive and antidiabetic peptide fractions from quinoa (Chenopodium quinoa Willd.) by electrodialysis with ultrafiltration membranes
Efecto de las condiciones orales del adulto mayor sobre las propiedades fisicoquímicas y conformación secundaria de las proteínas de garbanzo
Modelling the growth of in-vitro meat on microstructured edible films
Activos
Finalizados
US Patent Issued to UNIVERSIDAD DE LOS ANDES, CELLS FOR CELLS on Jan. 31 for "Gelatin polymer derived from natural sources of cold-adapted marine species and uses thereof" (Chilean Inventors)
GeL-X, the new spin-off that U. Andes seeks to create from salmon waste
GEL-X: vida útil a los desperdicios del salmón